Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Balhé a Kossuth téren: Gyurcsányt is előállítják

2011.12.23. 12:10 Faigl Zoltán

Rendőrök vitték el Gyurcsány Ferencet a Kossuth térről, ahol LMP-s képviselők az ülés kezdete előtt a kapukhoz láncolták magukat. Közülük is többeket a Gyorskocsi utcába vittek. Az emberek a „demokráciát” jelszót skandálják. A rendőrség folyamatosan állít elő újabb tüntetőket.  Az eseményeket élőben közvetíti egy blogger.

Fotó: hvg.hu/Stiller Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr243490696

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Profi túlélőcsomag 2011.12.23. 18:09:00

   Kiszámíthatatlanság ellen Kalmopyrin helyett, Rambó-kés túlélő megoldások az üzletben.

Trackback: Képviselői tiltakozás 2011.12.23. 17:26:18

2007. február 2. Ellenzéki képviselők Orbán Viktorral az élen tiltakozásképpen a Kossuth téren lebontották a kordont. Rendőr egy ujjal nem ért hozzájuk.   2011. december 23. Ellenzéki képviselők tiltakozásul a Parlamenthez láncolták magukat. A re...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2011.12.23. 18:15:53

Végre egy jó hír!
Jól tették, h elvitték őket! Végre nem csak a nemzeti érzelmü magyarokat viszik el a rendőrök, hanem a volt komcsik csemetéit. Végre ezt is megértük! Érdekes, mikor minket újpesti vagányokat bevittek és megrugdaltak a vörös pribékek, akkor senki nem háborodott fel, pedig mi minden tekintetben különb csávók voltunk (vagyunk), mint a raccsoló, homoszexualitásra hajlamos, mindig taknyos lmp-maszop banda.
Végre a másik oldalból is visznek el, csak ezeket – sajnos – nem verik bent össze, mint azt tették velünk, ezek a bolsi-csemeték ezt is megússzák.

Ájvékol a nemzetközi libsi-bal oldal és ájvékolnak itt a blogon is a volt munkásőrök, besúgok, meg azok csemetéi …
Ha én otthon lennék és lenne hatalmam az összes munkásőr-verőlegény-besúgó bandát felelősségre vonnám, azért, amit a 60-70-es években műveltek és akkor jónéhánytóknak megszűnne a blogon zajló magyarokat sértő, bántó szüntelen provokálás lehetősége is.

Olvasom, h ezeknek van pofájuk 'nemzeti' összefogásra szólítani, hogy beszélhetnek a magyarellenes, nemzetközi elveket valló hulladékok 'nemzeti' összefogásról? Micsoda alávaló banda: kár, h kiengedik őket.

De azért végre egy jó hír!
süti beállítások módosítása