Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Kiderül mit tesz le Dörner az asztalra

2011.10.23. 12:33 Faigl Zoltán

Szombaton megtelt az Új Színház előtti tér a Dörner György igazgatói, és Csurka István intendánsi kinevezése ellen tiltakozókkal. Hajagos Mihály, a demonstrációt szervező Laboratorium Animae Színházi Társulat egyik vezetője azt mondta: azt szeretnék elérni, hogy amennyiben Dörner György és Csurka István nem mond le, Tarlós István főpolgármester a színház vezetésére írjon ki egy új pályázatot, amelyről a szakmai szempontok, illetve a demokrácia szabályai szerint döntenek. Deutsch Für Tamás szerint meg kellene várni, Dörner mit tesz le az asztalra.

Egy korábbi sajtótájékoztatón Tarlós István újságírók kérdésére azt felelte: mindkét pályázatot tanulmányozta, és Dörner Györgyét találta jobbnak. Hajagos Mihály úgy vélekedett ami az Új Színház esetében történt, az egy olyan sajnálatos határátlépés, ami ma Magyarországon, egy demokratikus országban nem engedhető meg.

Az igazgató percei meg vannak számlálva

Márta István, az Új Színház igazgatója, kiemelte: a színház homlokzatán visszaszámlálást kezdenek, amellyel a jelenlegi vezetés utolsó bemutatójára, Thomas Mann Varázshegy című regényének színpadi adaptációjára hívják fel a figyelmet. A tüntetésen egyébként többen felhívták a figyelmet Dörner György pályázatának szakmaiatlanságára.

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr903323662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása