Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Nem a sztrájkolókra hívták a rendőröket, helyreigazítást kér az MTVA

2011.12.18. 20:42 Faigl Zoltán

Nem a sztrájkolók miatt hívta ki a rendőröket a közmédia Kunigunda utcai épületének biztonsági cége – derül ki az MTVA vasárnap kiadott közleményéből. Emiatt helyreigazítást kértek több internetes portáltól is. 

A biztonságiak az éppen ott forgató külföldi televíziócsoport operatőrét figyelmeztették, hogy az épület belsejéről ne készítsen képeket, ám erre Ő nem volt hajlandó, sőt azt mondta, hogy hívjanak rendőrt.  A biztonsági szolgálat ezt megtette, de a kiérkező rendőrök végül intézkedés nélkül távoztak, mert addigra a forgatócsoport már nem volt ott.

Helyreigazítást kértünk az index.hu főszerkesztőjétől azért, mert hamisan, tendenciózusan állította a hírportál egyik cikke, hogy a közmédia munkatársai meghamisították a csütörtök esti híradó adását – írják közleményükben. Amennyiben az index.hu nem tesz eleget helyreigazítási kérelmüknek, bíróságon fogják kikényszeríteni a bocsánatkérést és a valós tényeket tartalmazó cikk közzétételét – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

A nol.hu-tól szintén helyreigazítást kérnek azért, mert – közleményük szerint - hamisan állították, hogy a közmédia rendőri intézkedést kért volna a Kunigunda utcai bázis előtt jogellenesen éhségsztrájkolókkal szemben. Mint azt szombaton a merites.hu is közölte, rendőri intézkedés nem történt, bár Nagy Navarro Balázs úgy nyilatkozott, egy hadnagy kérte a sztrájkolókat, hogy csak az maradjon a helyszínen, aki rendelkezik belépővel.

Az MTVA közleményében azt írja: A jogellenesen demonstrálókkal a rendőrség kapcsolatba sem lépett.

Fotó: hvg.hu, Fülöp Máté

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr113474077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.29. 12:40:10

Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. Ekkor találtam rá a KMD holding által kínált lehetőségre, amelyet szívesen ajánlok mindenkinek a következő honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása