Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Alekosz szereplését hozta a Jézuska az MTVA elnökének

2011.12.27. 10:45 Faigl Zoltán

Alekosz egy órás Muzsika Tv-s szereplését küldte el Böröcz Istvánnak, az MTVA vezetőjének egy blogger, ezzel reagálva az éhségsztrájkolók napok óta tartó zavarására. 

Ismétlődő zenével és erős reflektorokkal próbálják ellehetetleníteni Nagy Navarroék akcióját az MTV székháznál. Vasárnap este Schiffer András, a Lehet Más a Politika frakcióvezetője kihívta a rendőrséget a Kunigunda úti gyártóbázishoz, mert szerinte „kínozza” a munkáltató a sztrájkoló dolgozókat a fény és hanghatásokkal– írja a hvg.hu.

Ennek ellenére azonban egyre többen csatlakoznak az MTV székház előtt éhségsztrájkolókhoz, olvasható a Mentsük meg a Klubrádiót facebook csoport oldalán. A sztrájkolókkal töltötte a Szentestét Kónya Péter, a Szolidaritás mozgalom egyik alapítója is.  A Nagy Navarro Balázs által készített kép arról tanúskodik, hogy Karácsonykor sem csökkent a lelkesedés.

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr183498420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása