Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Vona Gábor: a Jobbiknak hamarosan vezetnie kell az országot

2011.10.29. 14:42 Faigl Zoltán

A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, folyamatosan erősödik, de politikailag felnőtté, éretté kell válnia, mert hamarosan vezetnie kell az országot. A párt szombati, nyolcadik országos kongresszusán a Budapesti Kongresszusi Központban kijelentette, hogy a Jobbiknak pártként kormányzó erővé kell válnia, és egy organikus, értékközpontú társadalmat kell építenie, a jelenlegi széteső, értékvesztett társadalom helyett.

Nem puhultak el

A pártelnök kiemelte: a Jobbik az elmúlt másfél évben a Radikális változás című programjából semmit nem adott fel, nem puhult el. Vona azonban hozzátette, "Attól, hogy valaki harcos, radikális politikát folytat, attól még nem kell mindenkit agyonlőnie, sok esetben többet lehet elérni ésszel, mint erővel".

Saját sírját ássa Orbán

A többi párttal kapcsolatban Vona úgy fogalmazott, Orbán Viktor bukásáért Orbán Viktor dolgozik a legkeményebben, az MSZP-t pedig Gyurcsány Ferenc ássa el. Vona Gábor elmondta azt is: "nagyon komoly titkosszolgálati erőkkel" kell megküzdenie, amikor a Magyar Gárda egységét helyre akarja állítani. A gárda tagságának száz százaléka, a vezetőknek viszont csak tíz százaléka akar egységet - jelentette ki, pedig szerinte "az országnak egyre inkább szüksége lesz a Magyar Gárdára és a Jobbikra is".

Aki nem dolgozik, ne is egyen

A cigányság és a magyarság együttélésével kapcsolatosan azt mondta, olyan helyzetet kell teremteni ebben az országban – magyarnak, cigánynak egyaránt – hogy aki nem a munka, a törvény és az oktatás világában képzeli el helyzetét, annak két választása legyen: vagy a börtön, vagy az ország elhagyása.

Ha önmagunkat legyőzzük, az ellenséget szétsöpörjük

Mintegy háromnegyed órás beszéd után zárásaként Vona Gábor felszólította a csaknem hatszáz küldöttet, hogy „győzzük le önmagunkat, önmagunk kishitűségét és megosztottságát, mert ha önmagunkat képesek leszünk legyőzni, akkor az ellenséget szétsöpörjük”.

A Jobbik megjeleníti a valódi magyar problémákat

Morvai Krisztina a Jobbik EP-képviselője arról számolt be, hogy a párt az Európa Parlamentben megjeleníti a valódi magyar problémákat. A képviselő szerint közelebb kellene hozni azt a szakadékot, amely a látszat és a valóság között van: a látszat, hogy európai ország vagyunk, a valóság pedig, hogy harmadik országbeli színvonalon él rengeteg magyar ember, mert reszketnek a bűnözéstől és szenvednek a jogfosztottságtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr453338111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása