Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

A parlament előtt tüntetnek az éhségsztrájkolók - kövesse élőben

2011.12.31. 17:40 Faigl Zoltán

Élőben közvetíti a merites.hu a Tiszta kezek mozgalom Kossuth téri tüntetését. A szombaton 18 órától tartott tüntetésen azok a szakszervezeti vezetők vonulnak a parlament elé, akik közel három hete folytatnak éhségsztrájkot az MTV szákház előtt.  

A hvg.hu információi szerint a sztrájkolók megteszik második büntetőfeljelentésüket a csütörtökön hajnalban történt erőszakos cselekmények miatt – jelentette be Nagy Navarro Balázs. A Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezetének vezetője. A biztonságiak csütörtök reggel fél hatkor megpróbálták eltávolítani az éhségsztrájkolókat a Kunigunda úti épület elöl. Nagy Navarro elmondta: csak civil kurázsijuk miatt nem sikerült őket kiszorítani a helyszínről.

A tüntetés eseményeinek rádiós közvetítését a Generalpublic.blog.hu oldalon is nyomon követheti:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr763509918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása