Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Meghekkelték az MTV híradó weboldalát (Videó)

2011.12.30. 17:09 Faigl Zoltán

Új, kormánybarát weboldalt készített a Magyar Televízió híradójának a Kétfarkú Kutya Párt. A meghekkelt videóban kitakart ellenzéki politikusok, Hitler-bajusszal ábrázolt Vona Gábor, csillogó szemű Lázár János látható - Kovács Gergő, az KKP atyja által készített videóban, mely a december 23-ai MTV híradót hivatott parodizálni.

Az közszolgálati csatorna honlapjának mintájára készült weboldalon a gazdasági rovatban többek között a „Matolcsi: elsejétől 27 százalékra csökken az Áfa” vagy a „Schmidt Pál véletlenül aláírt több kanadai törvényt” című híreket is olvashatjuk. A belföld, külföld és bulvár rovatban ehhez hasonló hírek olvashatók. 

Az mtvhirado.com oldalon a csatorna híradójának manipulált változata látható, mely többek között az LMP december 23-ai akciójáról tudósít. Az ellenzéki politikusok mindegyikének arcát kitakarták, véleményüket, nyilatkozataikat zajjal elnémították.

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr873507373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása