Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Hévmentes hosszú hétvége – nehézkes a közlekedés Budapesten

2011.10.31. 14:26 Faigl Zoltán

Az öt Hévvonal közül csupán egy jár zökkenőmentesen a fővárosban. Pótlóbuszok nehezítik a közlekedést a Szentendrei, a Gödöllői illetve Csömöri, valamint a Ráckevei hév vonalán is. Emellett nem járnak teljes vonalon a 2-es, 24-es villamosok, számos busz és további közlekedési eszközön is forgalmi változások léptek életbe a hétvégén.

A BKV az utasok türelmét kérte, azonban az emberek meglehetősen türelmetlennek látszanak. Az egyik utas szerint érthetetlen, hogy miért egyszerre végeznek karbantartást vagy felújítást mindenhol.

Fokozottan figyeljék a menetrendet

A Közlekedési Vállalat közleményében azt írja, hogy az őszi szünetre és a karbantartási munkákra való tekintettel minden fokozottan kísérje figyelemmel a tájékoztatókat, menetrendeket. Halottak napjára való tekintettel a temetők környékén sűrűbben járnak majd a tömegközlekedési eszközök, azonban Mindenszentek napján azok az autóbuszok, melyek menetrendjük szerint érintik valamelyik bevásárlóközpontot, az áruházak zárva tartása miatt nem érintik a megállókat - írják.

Mi lesz így a biciklisekkel?

A Vállalat szabályzata szerint a pótló járatokon kerékpár nem számítható, ám a BKV Figyelő Blognak küldött olvasói levél szerint félretájékoztatják az utasokat: Két biciklivel közlekedő utas arra panaszkodott, hogy miután megvásárolták jegyeiket, a pénztáros azt mondta: a Hév helyett pótlóbuszok járnak, de szerinte arra is fel lehet szállni kerékpárral. A két utasokban ezután az a kérdés fogalmazódott meg, hogy miért nem az előtt szólt a pénztáros, mielőtt kifizették az 1500 forintot?

Ünnep után újra jön a káosz

A karbantartási munkáknak közel sincs vége az elmúlt hétvégével, november 2-tól ismét visszaállnak a kaotikus állapotok. Dicséretes, hogy a vállalat hatalmas adóságai ellenére is ügyel a megfelelő pályakarbantartásra, azonban ahogy az utasok is panaszolták: Miért mindenhol egyszerre?

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr573342521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása