Hirdetés

Csatlakozz hozzánk


Hirdetés

Hirdessen a General Public blogon!

Árainkról érdeklődjön a marketing@generalpublic.hu e-mail címen.

Kiemelt partnerünk:

Rendőrségi intézkedés a sajtótájékoztatón

2011.12.01. 11:52 Faigl Zoltán

Rendőrségi intézkedéssel, majd szabálysértési feljelentéssel kezdődött csütörtökön a Börtön Helyett Lakhatást hálózat sajtótájékoztatója a nyolcadik kerületi önkormányzat épülete előtt. A hálózat ellen a közterületen elhelyezett „hajléktalantörvény asztala” miatt indult eljárás.

Ámon Kata és Kopiás Attila Steve, a szervezet szóvivői kifejtették: szeretnék, ha az asztalon elhelyezett szakértő szervezetek ezerötszáz oldalnyi javaslata alapján indulna el a politika, a hajléktalanok kriminalizálásának ötlete pedig kerüljön a kukába – melyet jelképesen a szemétbe hajított a szóvivő.

A Szolidaritás Éjszakája elnevezésű esemény keretén belül az országban, és Budapest nagyobb terein virrasztást tartanak csütörtök este nyolc órától másnap hajnalig a Börtön Helyett Lakhatást hálózat aktivistái, szolidaritást vállalva a fedélnélküliekkel. A szóvivő azt mondta: minden erejükkel a december elsején hatályba lépett hajléktalantörvény eltörléséért fognak munkálkodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://generalpublic.blog.hu/api/trackback/id/tr153428631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása